Contactformulier

Contactformulier

Meer informatie ontvangen of de mogelijkheden op maat bespreken? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Vul dit veld in...

Vul dit veld in...

Vul dit veld in...

Vul dit veld in...

Vul dit veld in...

Vul dit veld in...

Vul dit veld in...


Ongeldige invoer

De Gulden Leeuw is bij uitstek dé locatie om uw evenement op te organiseren. Alle ruimtes op het schip zijn ruim opgezet, open van karakter en kunnen modulair ingezet worden om de ideale indeling voor uw evenement te creëren. Zo kan het schip in haar geheel gebruikt worden voor een bedrijfsfeest, maar kan ze ook opgedeeld worden in kleinere ruimtes waardoor er in verschillende groepen ongestoord van elkaar vergaderd kan worden. Van nachtclub tot sterrenrestaurant, op de Gulden Leeuw kan het allemaal. Het “out of the box” denken wordt aangemoedigd en om alles uit het schip te halen wordt u bijgestaan door onze bemanning.

Het schip heeft fantastische zeileigenschappen en wij gebruiken die eigenschappen dan ook graag om uw event kracht bij te zetten. Wij nemen u mee in de wereld van het zeilen, terwijl u volledig wordt verzorgd door onze crew. Voor slecht weer hoeft u niet bang te zijn, alle buitenruimtes kunnen worden overdekt met tenten en worden voorzien van heaters om zelfs op de meest gure dagen een aangenaam warme sfeer te creëren.

Neem gerust contact met ons op
Al het bovenstaande is een indicatie van wat er mogelijk is op de Gulden Leeuw. Maar zoals eerder genoemd is “Out of the box denken” meer dan welkom. Neem via het contactformulier contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen.